Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Biddend op weg naar Pasen

19 april 2019 | 07:00 - 07:30

De veertig dagen voor Pasen zijn voor de kerk van alle eeuwen een tijd van bezinning en gebed. Veertig slaat terug op het aantal dagen dat Jezus in de woestijn was voor zijn bediening begon. Elia reist veertig dagen door de woestijn. Mozes bracht er veertig jaar (!) door. Telkens als in de bijbel het getal veertig genoemd wordt weten we dat er daarna wat bijzonders gebeuren zal.

Wij nodigen u/jou uit om tijdens de komende veertig-dagen-tijd elke dag samen te bidden. Te beginnen op woensdag 6 maart. Elke werkdag van 7.00 uur tot 7.30 uur.

De meesten van ons hebben daarna nog goed gelegenheid om naar school of werk te gaan. Op de donderdag nodigen we vooral jongeren uit om mee te doen. Voor wie zo stoer is er vroeg bij te zijn is er natuurlijk wat lekkers!

Deze keer zullen we elke werkdag in de Pelgrim bidden, de Pelgrimskerk, niet op zaterdag en zondag. Wie geen gelegenheid heeft om naar de Pelgrim te komen kan natuurlijk in eigen huis en op eigen tijd mee bidden. Het wekelijks overzicht van onderwerpen kan per e-mail worden toegezonden. Vraag dat aan via matthe.vermeulen@kpnmail.nl.

En wie wel kan … hartelijk welkom!

Gegevens

Datum:
19 april 2019
Tijd:
07:00 - 07:30

Locatie

De Oase
Kerkenbos 8
Zoetermeer, Zuid-Holland 2715 RP Nederland
+ Google Maps

Organisator

Matthé Vermeulen
Telefoon:
079-3619493
E-mail:
matthe.vermeulen@kpnmail.nl