Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Pelgrimsstop

18 maart 2018 | 15:30 - 16:30

pelgrimsstop

Een Pelgrim is altijd onderweg. Hij weet niet waar de reis hem naar toe zal leiden en ook niet wat de eindbestemming is. Op zijn weg ontmoet hij mensen waar hij een stukje mee oploopt en weer andere stukken loopt hij alleen. In die zin zijn wij allemaal pelgrims. Maar elke pelgrim heeft een break nodig. Even pauze. Even bijkomen. Tijdens zijn break ontmoet hij andere pelgrims en doet hij nieuwe inspiratie op voor de reis. Welkom bij de Pelgrimsstop!

Elke maand op zondagmiddag organiseert De Pelgrim een Pelgrimsstop. Een uurtje voor ontmoeting, even bijtanken en nieuwe inspiratie. Iedereen is welkom.

Volgende stop: zondagmiddag 18 maart. Het thema van deze stop is “In the name of love”. De liefde is al eeuwenlang een bron van inspiratie. De liefde is prachtig en zoet, maar ook rauw en hard. Wat is liefde? En waar heb jij behoefte aan? U2 schreef er een prachtig nummer over dat we zeker zullen beluisteren. Welk lied over de liefde weet jou altijd te raken? Meld het ons van te voren en we draaien het voor je tijdens de stop.

Gegevens

Datum:
18 maart 2018
Tijd:
15:30 - 16:30
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Oase
Kerkenbos 8
Zoetermeer, Zuid-Holland 2715 RP Nederland
+ Google Maps