Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De spiritualiteit van Stef Bos

5 april 2022 | 19:30 - 21:30

Na een tweeluik over Leonard Cohen in 2019/2020 nu een avond over Stef Bos, de singer-songwriter die de laatste tijd weer behoorlijk in de belangstelling staat. In zijn teksten zijn oerbegrippen de leidraad. In alles wat gezegd en gezongen wordt. Dingen die heel dicht bij je staan. Ze drukken de diepste emoties uit. En die ervaring staat bij hem centraal. Alles wat hij ziet en beschrijft bezingt hij tot op de kern.

Maar ook zijn in zijn prachtige teksten diepere betekenissen te ontdekken. Teksten en muziek zijn met elkaar verbonden. Misschien komen we met het doorgronden van zijn teksten wel op het spoor komen wat ooit Augustinus benoemde als: U bent te proeven, u bent te ruiken, u bent te horen, maar u bent het niet!

We worden deze avond meegenomen met het (spirituele) geheim van de muziek en teksten van Stef Bos. We luisteren naar zijn teksten. Teksten die in de diepte ons verbinden met dat grote Geheim. En we laten de muziek over ons heenkomen. Iedereen die door heeft dat muziek en teksten verbindingen aangaan met het diepste van onze ziel is van harte uitgenodigd.

 

Kosten: € 5,-, incl. koffie/thee en teksten

Gegevens

Datum:
5 april 2022
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

’t Centrum
Frans Halsstraat 1
Zoetermeer, Zuid-Holland 2712HK
+ Google Maps