Proef de Pelgrim

“Wat doen jullie zoal?”, horen wij regelmatig bij de Pelgrim.

Ons antwoord: We doen veel!

Het bruist en het leeft bij ons en dat willen we graag laten zien.

Daarom organiseren wij op zondag 14 juli a.s.

in en om De Pelgrimskerk (1e Stationstraat 86)

“Proef de Pelgrim”

Voor wie? Voor ieder die benieuwd is maar ook voor leden van de Pelgrim, gemeenteleden van de Pelgrimskerk en alle andere Zoetermeerse kerken, buurtbewoners, kortom voor iedereen.

Tussen 15.00 en 17.00 uur kan je in en om de Pelgrimskerk (1e Stationsstraat 86) kennismaken met wat we doen en ook deelnemen aan allerlei activiteiten.  Loop in stilte onze tuin, doe aan een mini vegan kookworkshop mee, hoor over de geschiedenis van de Pelgrimskerk, ga samen zingen, laat je auto wassen door de World Servants, laat je informeren over stichting Present, ga op een korte Pelgrimage, steek een kaarsje aan in de stilteruimte, ga naar Mindfulness 2.0 of laat je informeren over de stand van zaken rondom de ontsluitingsweg van Nutricia. Voor kinderen is er een speciaal kinderprogramma.

Om 16.30 is er een korte viering waarin we de World Servants uitzwaaien. Ook samen eten hoort bij de Pelgrim dus schuif aan bij onze BBQ ( opgave voor de maaltijd uiterlijk 5 juli door een mail te sturen aan info@depelgrimzoetermeer.nl onder vermelding van met vlees of veganistisch). De kosten voor de BBQ zijn €15,00. Een hogere bijdrage is welkom en komt ten goede aan de World Servants.

Van harte welkom!

Het team van De Pelgrim