De Pelgrim online volgen

Ondanks dat De Pelgrim gesloten is vanwege de Coronamaatregelen, zijn we wel online te volgen.

Ochtengebed

Nog nooit naar het ochtendgebed geweest maar wel benieuwd hoe het daar gaat? Kijk dan eens met ons mee hoe we dat vorm geven. In dit filmpje het ochtendgebed zoals we dat op vrijdag altijd doen met daarin het delen van brood en wijn.

Stilte tuin

Een verborgen schat is onze stilte tuin.  Deze is onder normale omstandigheden op mooie werkdagen open om te bezoeken en even een rustmoment te hebben. Nu kunnen we je alleen online meenemen naar deze plek om tot rust te komen.

Vriendschap

In De Pelgrim willen we ook een gemeenschap gaan vormen en daarvoor is vriendschap van belang. In Taizé is een vriendschapsicoon populair, een icoon van vertrouwen. Kunnen wij ook vertrouwen en vriendschap met elkaar sluiten?

Pelgrimage

Pelgrimeren wat is dat nou en waarom zou ik dat doen? In dit filmpje laten we je zien wat het is en wat dat voor jou zou kunnen betekenen.